knabbelnootjes

Ingrediënten:

- 1 pot kikkererwten (afgespoeld, droog gedept en losse vliesjes verwijdert)

- 2 eetlepels pompoenpitten of pijnboompitten

2 eetlepels olijfolie

½ tl. Keltisch zeezout

flinke draai zwarte peper

snuf komijnpoeder

snuf cayennepeper

snuf knoflookpoeder

1 tl. gedroogde tijm

(maar je kan variëren met diverse kruiden, alles naar wens)

    Nodig; oven, bakblik, bakpapier, geduld

    Bereiding:

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Schep alle ingrediënten (behalve de pompoenpitten of pijnboompitten) door elkaar en spreid deze uit op een ovenblik bekleed met bakpapier. Zet dit voor een half uurtje in de oven en schep tussentijds regelmatig om. Doe er na deze tijd de pompoenpitten of pijnboompitten bij en bak deze nog zo’n 10 a 15 minuten mee tot alles lekker ‘knapperig’ is. 

    Lekker bij de borrel.

     

    Veel succes en geniet er van.

    Liefs Suzanne

    Bron: http://puurenlekkerleven.blogspot.nl/2012/08/knabbeltjes.html