soepstengels
Ingrediënten:
Voor 1 persoon (zijn ongeveer 10 stengels):
1 eetlepel gebroken lijnzaad
1 eetlepel kokend water
50 gram amandelmeel
40 gram havermeel (heel fijn gemalen havermout)
4 eetlepels water
1 ei
70 gram geraspte kaas (30+)
10 gram gesmolten roomboter
Voorbereiding: 10 minuten Oven: 200 graden Bakken: 25minuten
Bereiding:
1. Laat het lijnzaad 3 minuten wellen in het kokende water en meng ondertussen de overige ingrediënten in een schaal.
2. Meng het lijnzaadmengsel door het deeg en schep het deeg in een slagroom spuit.
3. Bedek een bakplaat met bakpapier en spuit hier reepjes van ongeveer 8 centimeter op.
4. bestrooi met wat zout en tijm (sesamzaadjes en rozemarijn)
5. Bak de stengels in 25 minuten goudbruin.
Veel succes en geniet er van.
Liefs Suzanne
Bron: https://www.foodsisters.nl