zoete aardappelsalade

Ingrediënten:

Voor 4 personen:

4 zoete aardappels, in blokjes gesneden

2 rode uien, in ringen gesneden

1 zak gemengde sla (300 g)

100 g walnoten, gehakt

50 g feta kaas

4 el granaatappelpitjes

 

Voor marinade: 3 el olijfolie 2 el honing Peper en zout

 

    Bereiding:

    Verwarm de oven voor op 220 graden.

    Meng de ingrediënten voor de marinade in een schaal en meng hier de zoete aardappels en ui-ringen doorheen.

    Spreid de ui en zoete aardappel uit op een bakblik en bestrooi met peper en zout.

    Laat in 20 min. gaar worden in de oven.

    Meng vervolgens de zoete aardappel en ui met de sla, noten, feta en granaatappelpitjes.

    De salade mag lauw opgediend worden.

     

    Veel succes en geniet er van.

    Liefs Suzanne

    Bron: https://www.foodsisters.nl