zoete aardappelsalade
Ingrediënten:
Voor 3 personen:
Voor de stamppot:
1 bloemkool, in roosjes
1/2 knolselderij in blokjes gesneden
1 el zuivelspread light, kruiden
125 g rucola
2 eetlepels bieslook, gehakt
15 zongedroogde tomaatjes, in stukjes peper en zout
Bereiding:
Kook de knolselderij in ongeveer 10 minuten gaar (prik af en toe met een vork om te kijken of ze al gaar zijn).
Schep de knolselderij eruit en pureer met de staafmixer.
Breng op smaak met peper en zout.
Kook de bloemkoolroosjes in 10 minuten gaar.
Giet de bloemkool af en pureer met een staafmixer.
Maak iets smeuïger met de zuivelspread. Meng de knolselderij, tomaatjes, rucola en bieslook erdoor en breng (eventueel) verder op smaak met zout en peper.
Serveer met bijvoorbeeld de (kip)gehaktballetjes.
Veel succes en geniet er van.
Liefs Suzanne
Bron: https://www.foodsisters.nl