zoete aardappelsalade

Ingrediënten:

Voor 3 personen:

Voor de stamppot:

1 bloemkool, in roosjes

1/2 knolselderij in blokjes gesneden

1 el zuivelspread light, kruiden

125 g rucola

2 eetlepels bieslook, gehakt

15 zongedroogde tomaatjes, in stukjes peper en zout

Bereiding:

Kook de knolselderij in ongeveer 10 minuten gaar (prik af en toe met een vork om te kijken of ze al gaar zijn).

Schep de knolselderij eruit en pureer met de staafmixer.

Breng op smaak met peper en zout.

Kook de bloemkoolroosjes in 10 minuten gaar.

Giet de bloemkool af en pureer met een staafmixer.

Maak iets smeuïger met de zuivelspread. Meng de knolselderij, tomaatjes, rucola en bieslook erdoor en breng (eventueel) verder op smaak met zout en peper.

 

Serveer met bijvoorbeeld de (kip)gehaktballetjes.

 

Veel succes en geniet er van.

Liefs Suzanne

Bron: https://www.foodsisters.nl