mugcake
Ingrediënten:
50 g havermout (ik maal het altijd)
1 ei
2 el amandelmelk
1 banaan
1 el kaneel
klein handjevol rozijnen
snufje zout
olie om in te vetten
1 ei
2 el amandelmelk
1 banaan
1 el kaneel
klein handjevol rozijnen
snufje zout
olie om in te vetten
(optioneel cacaopoeder)
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 170 graden
Klop het ei met de amandelmelk los in een kom. Prak de banaan en meng deze door het eimengsel.
Voeg de havermout, de kaneel, het zout en de rozijnen toe en roer alles goed door elkaar.
Doe het beslag in een grote mok of in 2 kopjes van aardewerk (porselein)
Bak de Mugcake 30 minuten in de oven tot hij mooi bruin en gerezen is. (of 3 minuten in de magnetron, ps hou het heel goed in de gaten want elke magnetron is anders)
Veel succes en geniet er van.
Liefs Suzanne
Bron: http://www.havermoutje.nl/havermout-mugcake/