zongedrooge tomaten tapanade

Ingrediënten:

 

  • 150 gram zongedroogde tomaatjes 
  • 3 eetlepels pijnboompitjes
  • 25 gram Parmezaanse kaas
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • halve eetlepel citroensap

 

     

    Bereiding:

    Rooster de pijnboompitjes, pers de knoflook, en rasp de kaas.

    Stop alle ingrediënten in een hakmachine (bijvoorbeeld het bakje van de staafmixer) en hak het fijn zodat er een mooie tapenade ontstaat.

    Bepaal of je de structuur van de tapenade zo goed vind, of dat je een beetje extra olie door de tapanade mengt.

    Serveer de tapenade met brood of toastjes.

     

    Veel succes en geniet er van.

    Liefs Suzanne

     

    Bron: http://www.brendakookt.nl/2014/10/20/tapenade-zongedroode-tomaat/